Klimax open voor iedereen met abonnement en 10-beurtenkaart

Alle klimmers met een 10-beurtenkaart of abonnement – lid of geen lid van BVKB – kunnen nu komen klimmen in Klimax 2 en 4. 

Hou er wel rekening mee dat je in Klimax 2 en 4 moet kunnen voorklimmen en dat minstens één van beide klimmers van de cordée een KVB 2 moet bezitten. Dat klimvaardigheidsbewijs moet ook meegebracht en voorgelegd worden aan de toezichter. Zonder geldige QR-code, KBF lidkaart (indien lid) en KVB 2-pas kan er niet geklommen worden door de desbetreffende cordée.

Omwille van technische redenen is het momenteel nog niet mogelijk om een 10-beurtenkaart te (her)activeren of een nieuwe 10 beurtenkaart online aan te kopen. Hier wordt volgende week samen met de gemeente een oplossing voor gezocht.

Klimmers moeten eerst een account maken via de webshop van Puurs-Sint-Amands en kunnen dan direct een klimticket reserveren. Hiervoor heb je het kaartnummer nodig van je abonnement of beurtenkaart. Als je dit nummer niet kent, of je hebt problemen met het valideren, kan mailen naar: coronaklimmen@bvkb.be.

Heb je vragen over je klimbeurt? Neem dan eerst eens een kijkje in onze FAQ op onze corona pagina. Bij problemen bij je reservatie kan je terecht bij het vrijetijdsloket op het telefoonnummer: 03/2032705 (niet bereikbaar in het weekend)