Orpierre, u was weer geweldig!

Enkele reacties van de deelnemers;

“Het was een middeleeuws avontuur dat we beleefd hebben, slapen in een middeleeuws dorpje, klimmen naar de hoogste toppen en niets dat ons kon stoppen. Regen, koude trotseerde we allemaal samen in groep om het beste er van te maken. Na een week leer je elkaar op een andere kennen dan op de training en groei je op de rotsen. Het was soms lastig, soms een beetje eng maar iedereen deed verder en zette steeds een stapje verder en groeide naar de top. De klimmers hebben weer een extra ervaring opgedaan die ze gaan blijven herinneren in hun klimcarrière, Orpierre is een aparte ervaring die je zelf een keer moet meemaken als klimmer.”

En “De tofste klimweek van het jaar.”

Maar wij als trainers kunnen zeggen wat we willen dus laten wij liefst van al de kinderen aan het woord. Dus hier zijn wat zelfgeschreven feedbacks dat we gekregen hebben van de klimmers:

“Op Orpierre stage leer je veel nieuwe mensen kennen, het is supergezellig en het is een ervaring die ik noooooit meer ga vergeten!”

“Het was weer een onvergetelijke week. Ik heb een mooie vooruitgang gemaakt. Bedankt hiervoor aan alle trainers, begeleiders en kookouders.”

“We hadden heel slecht weer voorspeld gekregen maar we hebben nog heel veel geluk gehad buiten dan die 2 dagen waar het wel vollebak regende maar van de andere dagen hebben we het beste proberen uit te halen en dat is goed gelukt naar mijn mening.”

“De dagen met slecht weer maken de dagen met goed weer nog beter.”

“Het was een leuke week waar je bijna nooit hebt stil gezeten met de leuke klimdagen en in de avond wat activiteiten en op de rustdag de wandeling maar daar was het vooral nat.”

“In Orpierre maak je plezier, klim je en doe je leuke activiteiten! Ook het eten en de vier-uurtjes zijn ON TOP! 🙂 Er worden ongelooflijk veel foto’s gemaakt waardoor de herinnering extra lang blijft aan de hand van visuele beelden :))”

Trouwens voor foto’s te zien moet je maar klikken op deze link.

En tot slot nog voor volgende jaren.

“Orpierre klimstage: niet twijfelen, gewoon doen!!”

Dus hier halen wij toch uit dat iedereen genoten heeft van deze onvergetelijke editie van Orpierre.

Maar jammer genoeg is de week met een tegenslag afgesloten en hebben we een accident gehad met de remork. Dus nu willen wij jullie allemaal warm maken voor onze inzamel actie’s om de club toch een beetje te steunen.