Tekens van Leven – Ketnet

Tekens van leven vertelt de verhalen van kinderen met een bijzonder litteken. Ze zijn gemerkt voor het leven door iets uit het verleden.  Voor sommigen is het makkelijker weg te steken, anderen kunnen er niet omheen. In Tekens van leven komen 16 moedige kinderen aan bod met elk hun eigen verhaal. Aan de hand van hun litteken vertellen de kinderen hoe dit ‘teken van leven’ hun leven tekent en kleurt.  Ze vertellen de geschiedenis van het litteken, op welke manier ze erdoor veranderd zijn, welke invloed het heeft op hun omgeving en of ze er trots op zijn.

Op zondag 1/11 is Eline aan de beurt. Eline is geboren met een ‘ziek hart’ zoals ze het zelf omschrijft. Toen ze amper een paar dagen oud was kreeg ze een zware openhartoperatie om haar hart beter te maken. Met succes. Want Eline is uitgegroeid tot een zelfstandig meisje met weinig schrik. Haar grote droom is om eens te gaan muurklimmen.

Tekens van leven vanaf zondag 11 oktober om 9.55 uur op Ketnet, Ketnet.be, in de Ketnet-app en via VRT NU. Tekens van leven is een programma van De Mensen voor Ketnet.