Start nieuwe klimjaar!!!

Hoi enthousiaste klimmers!!

Momenteel is het nog even vakantie maar vanaf september vliegen we er weer in. Ons nieuw klimjaar zal starten op woensdag 4 september, zaterdag 7 september en zondag 8 september.

Reeds lid?

Via de webshop kunnen onze bestaande jeugdklimmers zich reeds opnieuw inschrijven voor de jeugdtrainingen 2019-2020: https://webshop.bvkb.be/collections/herinschrijvingen-jeugdtrainingen-voor-schooljaar-2019-2020

Vanaf 1 augustus kunnen nieuwe klimmers zich inschrijven voor testlessen. Het aantal toegelaten nieuwe klimmers wordt op die moment bepaald in functie van het aantal vrije plekken na herinschrijvingen. Zorg dus zeker dat je VOOR 1 AUGUSTUS bent ingeschreven als je zeker wilt zijn van een plekje!
Komende schooljaar behouden we dezelfde T-shirt als afgelopen jaar. Bij de herinschrijving is dus GEEN nieuw klimax-t-shirt inbegrepen. Wens je toch een nieuwe t-shirt, kan je deze via de collectie ‘kledij jeugdtrainingen’ apart bestellen. https://webshop.bvkb.be/collections/kledij-jeugdtrainingen
NIEUW: 15-18-jarigen zullen vanaf komende schooljaar op zaterdagavond een half uurtje langer trainen, namelijk van 18-21u. Op woensdag blijft de training gewoon van 18-20.30u.
We begrijpen dat wanneer je broer/zus in dezelfde leeftijdsgroep wil starten met klimmen, dat het handig is dat deze ook op hetzelfde uur/dag kan komen trainen. Daarom krijgen broers/zussen die volgens kalenderjaar in dezelfde groep als hun reeds klimmende broer/zus zouden klimmen, het recht op voorinschrijving.
Broers/zussen die in een andere leeftijdsgroep zitten, moeten gewoon mee met alle nieuwe klimmers in september inschrijven! Zij hebben dus geen recht op voorinschrijving.

Uitzonderingen om in een andere trainingsgroep dan de kalenderleeftijdsgroep in te schrijven, moeten steeds met de trainers besproken worden (mail naar jeugdtrainingen@bvkb.be)

Nieuw in onze club?

Denk je dat muurklimmen misschien wel iets voor jou is? Kom dan in september deelnemen aan 1 of maximum 2 proeflessen en ontdek hoe fijn het is om met onze klimmers samen training te volgen.

De deelnameprijs voor deze lessen is €2.50 . Deze prijs omvat gebruik van klimmateriaal, administratieve kosten en verzekering. Inschrijven kan via de webshop.

Doe sportieve kledij aan en zorg zeker dat je sportschoenen en een drinkbus bij je hebt! Aan de langharige durvers onder jullie vragen we echter wel om je haar bij elkaar te doen in het kader van veiligheid.

De dag van de les zelf dien je aan de ingang van de sporthal ook nog je klimbeurt te betalen.

Ben je na deze proeflessen zeker dat je deze te gekke sport wil uitoefenen? Iedereen die heeft deelgenomen aan de proeflessen krijgt via email de informatie om zich in te schrijven voor de trainingen.

  • Voor het trainingsjaar 2019-2020 bedraagt de bijdrage voor de trainingen voor jongeren tussen 7 en 18 jaar € 50 (inclusief T-shirt).
  • Inschrijven kan vanaf maandag 23/9/2019via onze webshop: webshop.bvkb.be
  • Opgelet: het aantal plaatsen voor iedere groep is beperkt, dit doen we om de kwaliteit en de veiligheid van de trainingen te waarborgen. Snel inschrijven is dus de boodschap! Vol is vol…