Recreantenwedstrijd

Joepie! Op zaterdag 21 mei houden we een vriendschappelijke wedstrijd voor alle leden van de klimax jeugdtrainingen.

Wanneer:
12-14 jarigen: 9u-12u
7-9 jarigen: 11u30-14u30 (geen training op zondag)
9-12 jarigen: 14u-18u
15-18 jarigen: 18u-21u (+ recreantentraining Leo en trainers)

Wat;
De wedstrijd is gebaseerd op echte wedstrijden: per categorie worden eerst twee kwalificatieroutes geklommen, de besten mogen uiteindelijk door naar een finale. Op het inschrijvingsformulier ga je je klimniveau kunnen invullen zodat de trainers je in de juiste categorie kunnen plaatsen met routes op jou maat. Naargelang het aantal deelnemers en het niveauverschil van de deelnemers zullen er 2 of 3 categorieën gevormd worden. Ook de volwassenentraining C die zaterdagavond training krijgt van Leo en enkele trainers zullen jullie vergezellen op deze wedstrijd.

Voor we aan de wedstrijd beginnen zullen we nog gezamenlijk opwarmen. Daarna mag per categorie ieder om de beurt zijn eerste route klimmen en als iedereen geklommen heeft volgt de tweede route. De beste klimmers per categorie (het aantal hangt af van het aantal deelnemers per categorie) mogen naar de finale. Om het spannend te maken mogen ze deze niet van elkaar zien en moeten ze dus in isolatie wachten tot het aan hen is om te klimmen.

De trainers zijn er om iedereen te begeleiden en te zekeren. Wanneer je niet moet klimmen kan je anderen aanmoedigen of kijken hoe anderen je route klimmen en hieruit nog iets leren als je daarna zelf moet klimmen. De trainers zorgen dat je opgewarmd blijft. Een presentator zal aanwezig zijn om iedereen op de hoogte te houden van wat er op de muur allemaal gebeurt.

We willen er graag een leuke ervaring van maken voor iedereen dus aarzel zeker niet om mee te doen. Ouders/broers/zussen/grootouders … mogen natuurlijk ook blijven kijken en aanmoedigen!

Om op voorhand te weten wie er allemaal meedoet vragen wij om jullie in te schrijven via het inschrijvingsformulier via ons gloednieuwe Twizzit-platform: twizzit.com/go/recreantenwedstrijdbvkb
Dit kan vanaf nu tot en met ten laatste zondag 15 mei 2022.
Moesten er nog vragen zijn kan je altijd een mailtje sturen naar jeugdwedstrijd@bvkb.be.