M-factor ouders jeugdtrainingen

M-club?!

Motiveren van jeugdsporters is een kunst.

Voor een club is het een droom om dagelijks met gemotiveerde sporters te kunnen werken. Jongeren die juist geprikkeld worden, hebben meer goesting om te sporten. Sporters met goesting amuseren zich niet enkel meer, ze zetten ook betere prestaties neer en houden vol bij tegenslag.

Onze trainers en bestuursleden volgden de voorbije jaren het M-factor traject. Als laatste stap om een club met M-factor te worden organiseren we een praatcafé met de ouders van onze jeugdleden.

Graag nodigen wij u uit op het praatcafé voor ouders op vrijdag 24 september om 19.30 uur.
Gedurende 2u houden we een boeiend praatcafé open waarbij ouders stilstaan bij hoe ze hun opgroeiende sporters motiverend kunnen ondersteunen. Aan de hand van cartoons, filmpjes en getuigenissen van topsporters bespreken we diverse thema’s waar ouders aan de
zijlijn mee te maken krijgen. Tijdens deze interactieve sessie wisselen we heel wat inzichten en tips uit om ook de M-factor als ouder te kunnen verhogen, met oog op positieve effecten voor het sportend kind.

Reeds benieuwd naar jouw M-factor? Vul de M-meter in! https://mfactor.be/m-meter

Graag vragen wij jullie deze in te vullen voor de aanvang van het praatcafé.

Alvast bedankt!

Met vriendelijk groeten

BVKB bestuur en jeugdtrainers
Meer lezen: mfactor.be/m-workshops

 

Hou de datum alvast vrij en geef via onderstaand formulier door indien u interesse heeft om de gratis workshop mee te volgen.

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.