Wijzigingen vanaf 1/09

Openingsuren

Vanaf dinsdag 1 september gaan de namiddagsloten terug open en kan er weer geklommen worden in Klimax vanaf 13 uur. Omdat we er voor kiezen om dit te doen zonder een Klimax toezichter mogen we maximaal 10 klimmers toelaten voor de vier zalen samen (corona regels). Hopelijk mogen we dat aantal snel terug optrekken. We vragen met aandrang om de afstand tot elkaar te bewaren en ook om steeds te blijven zekeren en je te verplaatsen met mondmasker.

De avondsloten blijven uiteraard ook behouden en hier kozen we om de aantallen op te trekken zodat meer mensen kunnen komen klimmen.

Op woensdag, zaterdag en zondag zijn er ook in de namiddagsloten meer plaatsen beschikbaar in alle zalen. Dat heeft voornamelijk te maken met de heropstart van onze jeugd die een deel van die sloten zullen innemen voor hun trainingen.
De sloten zien er dan uit als volgt:

Mondmasker

Het dragen van een mondmasker blijft verplicht in al onze klimzalen tijdens het aanmelden, zekeren en alle verplaatsingen.

Zeker tijdens de avondsloten is het van enorm belang dat we de mondmaskerplicht en de social distancing naleven. Zeker in Klimax 1, waar 40 klimmers relatief dicht op elkaar zullen staan is dit een must om alles veilig te laten verlopen. We rekenen dus op iedereen om altijd te zekeren met mondmasker en om alle verplaatsingen binnen Klimax ook steeds te doen met mondmasker. Onze toezichters van dienst zullen je hier op aanspreken, maar we rekenen erop dat dat overbodig zal zijn. We willen immers allemaal samen zo snel mogelijk terug naar een Klimax zonder Corona.

Sloten verplaatsen

Als je een tijdslot hebt geregistreerd en je bent plotseling belet, dan kan je je reservering binnen dezelfde week verplaatsen. Op die manier gun je andere klimmers, bij een volzette zaal, de gelegenheid toch nog te komen klimmen. Ze zullen je dankbaar zijn.
Om een slot te verplaatsen log je in op account in de webshop van Puurs-Sint-Amands. Bij ‘mijn profiel’ ga je naar ‘Historiek en overzichten’ en dan naar ‘Mijn Klimtickets’. Hier kan je je klimbeurt verplaatsen.

Boeken van sloten en niet komen opdagen

Bij een recente streekproef stelden we vast dat sommige klimmers (soms meerdere) sloten reserveren op de webshop van Puurs-Sint-Amands, maar dat ze niet komen opdagen. Indien bij een volgende steekproef dezelfde mensen terug voorkomen (de gereserveerde sloten niet gebruiken), dan worden ze geblokkeerd om nog sloten te registreren en kunnen ze dus ook niet meer komen klimmen.