Proeflessen jeugdtraining

Denk je dat muurklimmen misschien wel iets voor jou is?

Kom dan in september/oktober deelnemen aan 1 of 2 proeflessen en ontdek hoe fijn het is om met onze BVKB-jeugd samen jeugdtraining te volgen.

Voor de -12-jarigen vragen we om maximaal voor 2 proeflessen per klimmer in te schrijven, zo krijgt iedere geïnteresseerde de kans om te komen testen, en moeten we onze klimgroepen niet onaangenaam groot maken.

Voor de +12-jarigen mag je indien gewenst voor alle proeftrainingen inschrijven.

Voor de g-sport kan je het ganse jaar door een testles boeken. De datum daarop de les doorgaat, spreek je vervolgens af met de g-sport-trainers via paraclimbing@bvkb.be.Deelnameprijs omvat gebruik klimmateriaal (klimschoenen + eventueel klimgordel) + administratieve kost + verzekering. De dag van de les zelf dien je aan de ingang van de sporthal Vrijhals ook nog je klimbeurt te betalen.In de loop van september krijgt iedereen die heeft deelgenomen aan de proeflessen, via email de informatie om zich in te schrijven voor de jeugdtrainingen schooljaar 2021-2022. Enkel wanneer er nadien nog plekken over zijn, zullen ook klimmers die niet hebben deelgenomen aan de proeflessen, zich kunnen inschrijven.

Inschrijven kan via onze webshop: https://webshop.bvkb.be/collections/proeflessen-jeugdtrainingen-2021