EYC

Zoals je al kon zien in één van de vorige nieuwsbrieven, vindt er op 3-4 en 5 juli een Europese jeugdcup plaats in Klimax. Omdat we over de drie dagen toch heel wat atleten, coaches en supporters verwachten zijn we uiteraard op zoek naar vele vrijwilligers die ons een handje kunnen komen toesteken. Als je ons wil komen helpen, stip dan zeker die dagen aan op je kalender, binnenkort doen we een gestructureerde oproep om alle taken te verdelen en op te vullen. We zijn ook nog op zoek naar een vrijwillige communicatieverantwoordelijke die de brug wil vormen tussen IFSC Europe, KBF en BVKB.