Basic boulder (najaar 2018)

Je hebt al een beetje ervaring met  boulderen maar je blijft steken op niveau groen (5C) en niveau geel (6A) is je voorlopig te zwaar. De focus  van deze trainingen zal voor gericht zijn op techniek maar ook zal er veel aandacht besteed worden aan uithouding en weerstand.

Wanneer : Vrijdag om 19.30 u, eerste training 5 oktober

Prijs: Leden BVKB: 65 euro – Leden KBF: 75 –  Niet-leden: 85 euro (excl. inkom en materiaal)

Trainer: Pieter Ceuppens

Verzekering: incl. voor KBF leden, niet KBF leden verplichte dagverzekering

InschrijvenVia de webshop (klik hier!)

Voorwaarden: min. 6 deelnemers / max. 10 deelnemers

Meer infovolwassentrainingen@bvkb.be