BVKB  Oldfingers  – Orpierre 2020

BVKB  Oldfingers  2020

Sportklimmen  in  Orpierre

10 mei –  17 mei 2020

 

 

Waar ?

Het pittoreske dorpje Orpierre aan de rand van een van de mooiste en grootste sportklimgebieden van Zuidelijk Frankrijk :  Orpierre  Maakt deel uit van de “Baronnies provençales”.

Uitgestrekt en goed uitgerust klimmassief verdeeld over verschillende sectoren. Ideaal voor wie op laag niveau wil starten en hoog wil eindigen.

Wie kan mee

  • Lid zijn van BVKB (of KBF)
  • De klimgroep “Oldfingers” richt zich specifiek op de iets oudere klimmer met een jeudige ouderdom van minstens 55 jaar.
  • De deelnemers moeten alle sportklimtechnieken beheersen en dus ook zelfstandig kunnen klimmen. Over eigen sportklimmateriaal beschikken.

Wanneer?

Vertrek zondag 10 mei (heenreis) tot zondag 17 mei (terugreis). 6 dagen ter plaatse.

Bereikbaarheid en vervoer:

Via Montélimar; ongeveer 980 km vanuit Breendonk

Om de kostprijs te drukken wordt gebruikt gemaakt van een minibus (9 plaatsen). Bij meerdere deelnemers: gedeeld vervoer met eigen wagen.

Overnachting

Overnachting:  gîte van Pierre-Yves Bochaton:  Les Drailles, al decennia lang onze gastheer en bovendien één van de voornaamste pitonneurs van het massief. Eten:  half-pension

Bijkomende informatie:

info en aanmelden vóór 15 februari  bij Luc Verberckmoes (lucvbm@telenet.beopdat de gîte zo vlug mogelijk kan gereserveerd worden.