Vrijdag

19u: SPeed
Wedstrijd

Om nemen de snelste klimmers van België het tegen elkaar op in een wedstrijd voor de strijd om Belgisch Kampioen Speedklimmen. Wij nodigen graag iedereen uit om te komen kijken naar dit spektakel.

Inschijven

18u-23u30: Receptie

Receptie
Tijdens de wedstrijd kan er op de receptie onder Klimax 2 iets gedronken worden. Klimax sluit de deuren om 23:30, want er staat voor Klimax nog een heel feestweekend te wachten.

Rand
animatie

Verder zal er ook wat randanimatie aanwezig zijn. Klimax voorziet een standje waar de rijke geschiedenis van Klimax wordt tentoongesteld voor alle geïnteresseerden. Ontdekt hoe Klimax ooit is begonnen en hoe het is kunnen uitgroeien tot één van de grootste zalen van België.

zaterdag

13u-17u: X-games

X-games
Een competitie waar verschillende teams het tegen elkaar opnemen in klim gerelateerde opdrachten en strijden voor een te gekke prijs.
De prijsuitreiking gaat door om 17u.


Inschrijven

13u30-22u:
Rand
animatie

Verschillende randactiviteiten waar je jezelf bezig kan houden tijdens of na de X-games. Denk maar aan springkasteel, klimmuur van het leger, speleo-box, en nog veel meer.

17-19u: Food
trucks

Voor het avondeten zullen enkele Foodtrucks aanwezig zijn op het terrein van Klimax, waar jullie avondeten kunnen kopen. De Foodtrucks zullen blijven staan tot iedereen eten heeft.

20u -21u30 :
Les Tours Red

20u-21u30: Les Tours Red
22u: Ulitmate FreekShow aan de vuurkorven (Akoestische gitaar en zang)

... -2u: DJ's & bands


Na het optreden van Les Tours Red mag iedereen die zin heeft zich naar Klimax 1 begeven voor het meest epic feestje ooit in Klimax. Dans en zing de pannen van Klimax 1 tot 2u ‘s nachts dankzij een line-up aan DJ’s.

zondag (enkel bvkb-leden)

BVKB-leden

Van zaterdag op zondag is het voor alle BVKB-leden mogelijk om te blijven kamperen op het terrein. Dit om te vermijden dat niet iedereen alles kan geven zaterdagavond omdat er nog terug naar huis moet worden gereden. Het kampeerterrein gaat open vanaf zaterdag 19u. Dan kunnen de tenten worden opgezet. Toegang tot kleedkamers zijn open voor iedereen tot 2u ‘s nachts en gaan terug open om 8u ‘s octends. Dit om de veiligheid van alle aanwezigen te bewaren. Zondagochtend kan er worden gebrunched tot 12u30. Daarna vragen wij graag het terrein ten laatste te verlaten om 13u30, zodat onze vrijwilligers te rest van de dag het terrein verder kunnen afbreken en ook op tijd naar huis kunnen vertrekken. Zelf vrijwilliger dat mee blijft afbreken, dan vragen wij het materiaal reeds in de auto of kleedkamer te plaatsen zodat het materiaal niet kwijt kan geraken. Inschrijven kan via deze link.