Bergsportvereniging Klein-Brabant (BVKB) is een vereniging met vele disciplines : sportklimmen, rots- en bergbeklimmen, wandelen en talrijke andere outdooractiviteiten.

De club, gerund door gepassioneerde vrijwilligers, met de hulp van talrijke enthousiaste helpende handen tracht de leden een zo groot mogelijke diversiteit aan activiteiten aan te bieden en hen te ondersteunen in hun persoonlijke projecten.

Klimax 1 (indoor-klimzaal) , 2 (semi-outdoor klimzaal) en klimax 3 (boulderzaal) zijn 3 klimzalen die tegemoet komen aan de wensen van de sportklimmer. Ook onze trainingszaal mag er wezen !

Ben je een beginnend of fervent rotsklimmer dan ben je welkom in onze klimschool. Is alpinisme, toerskiën of slacklinen eerder je ding, dan vind je misschien een uitdaging in het outdooraanbod.

Onze wandelcel verwelkomt je met open armen op haar talrijke wandelingen in binnen- en buitenland.

Ook de G-sporter stimuleren we tot de klimsport.

BVKB is gekend voor zijn grote jeugdwerking van 5 tot 19 jaar : wij bieden zowel multimove aan voor de allerkleinsten, als trainingen voor recreatieve klimmers en wedstrijdklimmers.

Ben je als volwassene op zoek naar een klimtraining ? Misschien is ‘start to climb’ jouw uitdaging, maar wil je daarentegen jezelf naar een hoger (klim)niveau tillen, neem dan deel aan een korte of lange (nieuw) trainingsperiode.

Surf even rond op onze website en klik op JOUW interesse.

Kom je graag even kennismaken ? Vanuit onze klimbar kan je op een ontspannen, gezellige manier onze club ontdekken. 
Don’t be a stranger, you’re more than welcome !

Het bestuur


 

 

BERGSPORTVERENIGING KLEIN-BRABANT vzw (BVKB vzw) , C. Verschaevestraat 17, 2870 BREENDONK-PUURS - BTW BE 0445200207

SportWerk KBF CMBEL g-sport