Klimmuur Renaat Muys

Toegang

Alle BVKB en UIAA leden (international climbing & mountaineering federation) kunnen gratis klimmen aan de buitenmuur te Bornem. Toegang tot deze klimmuur gebeurt vanaf heden, enkel met een SLEUTEL, aan te kopen aan 10€.
De sleutel kan aangekocht worden in de Klimbar in Klimax (weekdagen 19-23u, za 12-22u, zo 10-20u).
 

Om te mogen klimmen op de buitenmuur moet men in het bezit zijn van een KVB2 klimvaardigheidsbewijs of begeleid worden door iemand met een klimvaardigheidsbewijs KVB2.

Aan de buitenmuur kan afval gedeponeerd worden in de vuilbak. We verzoeken echter om de vuilbak te ledigen indien deze vol is en de volle vuilzak bij de dichtsbijzijnde groene vuilbak in het recreatiedomein te plaatsen. Voor echte “groene” klimmers een kleintje, voor de klimmers die achter je komen, erg leuk.

Het dragen van een helm aan de buitenmuur wordt aangeraden, niet zozeer in geval van steenslag, maar er bestaat altijd een kans dat er materiaal naar beneden tuimelt. Ook bij het maken van een voorklimmersval kan het dragen van een helm verder onheil voorkomen.

Klimmen op de buitenmuur gebeurt steeds op eigen verantwoordelijkheid.

Klimmuur Renaat Muys

Locatie

Recreatiedomein Breeven te Bornem.

De buitenmuur is ook bereikbaar via de Breevendreef (Breevendreef 119, coördinaten N51.088199, E4.245225). Parkeer je wagen op de voorziene parking op straat en voor het voetbalveld en wandel vervolgens naar de muur. Je fiets kan je bij de muur zelf parkeren.

Locatie klimmuur Renaat Muys

 

BERGSPORTVERENIGING KLEIN-BRABANT vzw (BVKB vzw) , C. Verschaevestraat 17, 2870 BREENDONK-PUURS - BTW BE 0445200207

KBF CMBEL g-sport