INSCHRIJVINGEN EN UPDATE VANAF EIND AUGUSTUS

START TRAININGEN MIDDEN SEPTEMBER

 

Jaartrainingen volwassenen:

Naast de vaste trainingssessies van 8 lessen bieden we vanaf heden ook jaartrainingen aan voor volwassenen.  Terwijl de klassieke trainingssessies als doel hebben om jullie te introduceren in klimtrainingen en –technieken  is het de bedoeling om via deze jaartrainingen jullie een gans jaar  continue te begeleiden volgens een uitgewerkt schema om  zo jullie klimniveau te verbeteren..

Deze trainingen beginnen in september en lopen tot in mei.  De trainingen worden opgedeeld in 3 groepen volgens uw huidig niveau en gewenste doelstellingen.

 

Volwassenen  A :

De focus van deze groep ligt op klimmers  die meerdere keren per week gericht en intensief willen trainen onder begeleiding, die eventueel aan (recreatieve) wedstrijden (lead en/of boulder) willen deelnemen en die minstens 7a klimmen. Naast techniektraining zal er veel aandacht besteed worden aan het opbouwen van je trainingen naar je piekmoment (wedstrijd, rotsklimvakantie,…) toe a.d.h.v. uithoudings- en weerstandstraining.  Ook krachttraining krijgt een belangrijke plaats in de trainingen. Naast de begeleide wekelijkse training krijgen de klimmers wekelijks hun individuele training(en) mee.

Prijs: 200 eur / jaar (excl. inkom en materiaal)
Inschrijven :  via deze link
Voorwaarden : min. 6 deelnemers – lid BVKB – min. 7A klimmen (test) – motivatiegesprek
Wanneer : wekelijks, september tot eind mei
Start
Trainer
Meer info : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Volwassenen  B :     

De focus van deze groep ligt op klimmers  die minstens één keer per week gericht  willen trainen onder begeleiding, die momenteel vlot 6B klimmen en de nodige inspanningen willen doen om hun niveau richting 6C / 7A op te krikken. Naast techniektraining zal er veel aandacht besteed worden aan het opbouwen van je trainingen a.d.h.v. uithoudings- en weerstandstraining.  In mindere mate dan bij  volwassenen A zal er  af en toe ook lichte krachttraining opgenomen worden. 

Prijs: 150 eur / jaar (excl. inkom en materiaal)
Inschrijven :  Via deze link 
Voorwaarden : min. 6 deelnemers – lid BVKB – min. vlot 6B klimmen (test technische en fysische route) – motivatiegesprek
Test : 12 en 14 september
Wanneer : dinsdag   20.00 u tot +/- 22.30 u.
Start : woensdag 19 september 
Trainer : Wim Vancraeynest
Meer info : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Volwassenen  C :

Deze groep is vooral bedoeld voor zij die te oud zijn om bij de  recreanten-jeugd verder te klimmen maar toch nog zin hebben om wekelijks gezellig samen te klimmen onafhankelijk van je  niveau en doelstellingen. 

Prijs: 40 eur / jaar (excl. inkom en materiaal)
Inschrijven :  Via deze link
Voorwaarden : min. 6 deelnemers – lid BVKB – min. 1 jaar  geklommen bij recreanten jeugd of trainingssessies volwassen gevolgd
Wanneer : zaterdag 19.00 u tot 21.30u
Start : zaterdag 3 september
Trainer : Leo Verbeeck
Meer info : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Volg ons op Facebook voor de laatste updates

 

BERGSPORTVERENIGING KLEIN-BRABANT vzw (BVKB vzw) , C. Verschaevestraat 17, 2870 BREENDONK-PUURS - BTW BE 0445200207

SportWerk KBF CMBEL g-sport