JAARTRAININGEN 2018-2019

 

 

Jaartrainingen volwassenen:

Naast de vaste trainingssessies van 8 lessen bieden we ook jaartrainingen aan voor volwassenen.  Terwijl de klassieke trainingssessies als doel hebben om jullie te introduceren in klimtrainingen en –technieken  is het de bedoeling om via deze jaartrainingen jullie een gans jaar  continue te begeleiden volgens een uitgewerkt schema om  zo jullie klimniveau te verbeteren..

Deze trainingen beginnen in september en lopen tot in mei.  De trainingen worden opgedeeld in 2 groepen volgens uw huidig niveau en gewenste doelstellingen.

 

Volwassenen  A/B :

De focus van deze groep ligt op klimmers  die minstens één keer per week gericht  willen trainen onder begeleiding, die momenteel vlot 6B of meer klimmen en de nodige inspanningen willen doen om hun niveau richting 6C / 7A  of hoger op te krikken. Naast techniektraining zal er veel aandacht besteed worden aan het opbouwen van je trainingen a.d.h.v. uithoudings- en weerstandstraining. 

 

Prijs: 200 eur / jaar (excl. inkom en materiaal)

Inschrijven :   Via de webshop (klik hier!)
Voorwaarden : min. 10 deelnemers – lid BVKB – min. 6B klimmen
WanneerMaandagavond
Start : vanaf 1 oktober
Trainer : Thierry Verveckken

Meer info : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Volwassenen  C :

Deze groep is vooral bedoeld voor zij die te oud zijn om bij de  recreanten-jeugd verder te klimmen maar toch nog zin hebben om wekelijks gezellig samen te klimmen onafhankelijk van je  niveau en doelstellingen. Ook mensen die enkele reeksen '8 sessies' gevolgd hebben, zijn welkom om in de groep aan te sluiten.

Prijs: 45 eur / jaar (excl. inkom en materiaal)
Inschrijven :  https://webshop.bvkb.be/
Voorwaarden : min. 6 deelnemers – lid BVKB – min. 1 jaar  geklommen bij recreanten jeugd of '8 sessies' volwassen gevolgd
Wanneer : zaterdag 19.00 u tot 21.30u
Start : zaterdag 1 september, instappen heel het jaar mogelijk
Trainer : Leo Verbeeck
Meer info : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

Volg ons op Facebook voor de laatste updates

 

BERGSPORTVERENIGING KLEIN-BRABANT vzw (BVKB vzw) , C. Verschaevestraat 17, 2870 BREENDONK-PUURS - BTW BE 0445200207

KBF CMBEL g-sport