JAARTRAININGEN 2017-2018

 

 

Jaartrainingen volwassenen:

Naast de vaste trainingssessies van 8 lessen bieden we vanaf heden ook jaartrainingen aan voor volwassenen.  Terwijl de klassieke trainingssessies als doel hebben om jullie te introduceren in klimtrainingen en –technieken  is het de bedoeling om via deze jaartrainingen jullie een gans jaar  continue te begeleiden volgens een uitgewerkt schema om  zo jullie klimniveau te verbeteren..

Deze trainingen beginnen in september en lopen tot in mei.  De trainingen worden opgedeeld in 3 groepen volgens uw huidig niveau en gewenste doelstellingen.

 

Volwassenen  A :

De focus van deze groep ligt op klimmers  die meerdere keren per week gericht en intensief willen trainen onder begeleiding, die eventueel aan (recreatieve) wedstrijden (lead en/of boulder) willen deelnemen en die minstens 7a klimmen. Naast techniektraining zal er veel aandacht besteed worden aan het opbouwen van je trainingen naar je piekmoment (wedstrijd, rotsklimvakantie,…) toe a.d.h.v. uithoudings- en weerstandstraining.  Ook krachttraining krijgt een belangrijke plaats in de trainingen. Naast de begeleide wekelijkse training krijgen de klimmers wekelijks hun individuele training(en) mee.

Prijs: 250 eur / jaar (excl. inkom en materiaal)
Inschrijven :   Via de webshop (klik hier!)
Voorwaarden : min. 6 deelnemers – lid BVKB – min. 7A klimmen (test) – motivatiegesprek
Wanneer : maandag 19.30 u
Start : maandag 18 september
Trainer : Thierry Verveckken
Meer info : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Volwassenen  B :    VOORLOPIG GEANNULEERD 

De focus van deze groep ligt op klimmers  die minstens één keer per week gericht  willen trainen onder begeleiding, die momenteel vlot 6B klimmen en de nodige inspanningen willen doen om hun niveau richting 6C / 7A op te krikken. Naast techniektraining zal er veel aandacht besteed worden aan het opbouwen van je trainingen a.d.h.v. uithoudings- en weerstandstraining.  In mindere mate dan bij  volwassenen A zal er  af en toe ook lichte krachttraining opgenomen worden. 

Prijs: 180 eur / jaar (excl. inkom en materiaal)
Inschrijven :  
Voorwaarden : min. 6 deelnemers – lid BVKB – min. vlot 6B klimmen (test technische en fysische route) – motivatiegesprek
Wanneer : dinsdag 20.00 u tot +/- 22.30 u.
Start : dinsdag 19 september 
Trainer : Wim Vancraeynest
Meer info : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Volwassenen  C :

Deze groep is vooral bedoeld voor zij die te oud zijn om bij de  recreanten-jeugd verder te klimmen maar toch nog zin hebben om wekelijks gezellig samen te klimmen onafhankelijk van je  niveau en doelstellingen. 

Prijs: 40 eur / jaar (excl. inkom en materiaal)
Inschrijven :  link open vanaf 6 september via https://webshop.bvkb.be/
Voorwaarden : min. 6 deelnemers – lid BVKB – min. 1 jaar  geklommen bij recreanten jeugd of trainingssessies volwassen gevolgd
Wanneer : zaterdag 19.00 u tot 21.30u
Start : zaterdag 2 september, instappen heel het jaar mogelijk
Trainer : Leo Verbeeck
Meer info : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Volg ons op Facebook voor de laatste updates

 

BERGSPORTVERENIGING KLEIN-BRABANT vzw (BVKB vzw) , C. Verschaevestraat 17, 2870 BREENDONK-PUURS - BTW BE 0445200207

SportWerk KBF CMBEL g-sport