Trainingen

 

BVKB organiseert het hele jaar door trainingen voor de jeugd (start : september - einde : mei/juni)

 

 

JEUGDTRAINING 2017-2018

Denk je dat klimmen je nieuwe hobby zou kunnen zijn ? Twijfel je ? Kom dan tijdens de maand september even proberen. Dit kan tijdens de gewone trainingsuren per leeftijdscategorie (zie jeugd-recreanten). Enkel een toegangsticket volstaat !

 

START JEUGDTRAININGEN SEPTEMBER 2016

Ben je tussen 7 en 18 jaar oud en heb je altijd al eens willen proberen of muurklimmen iets voor jouw is? Kom dan tijdens de ganse maand september proberen en krijg de kriebels te pakken!

Meer info: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Ben je overtuigd ?

Dan moet je volgende 3 stappen doorlopen :

 

STAP 1

Lid worden van de club

 

Alle deelnemers van de jeugdtrainingen moeten lid zijn van onze club, BVKB (Bergsportvereniging Klein Brabant), dit is de club waaronder Klimax valt. Deze club is een deel van de KBF (klim– en bergsportfederatie), de Vlaamse overkoepelende klim- federatie.

Door lid te worden van de federatie ben je tijdens het klimmen altijd verzekerd tegen (mogelijke) ongevallen.

Op www.klimenbergsportfederatie.be vind je op de homepagina een knop om lid te worden.

Bij “keuze club” selecteer je : BVKB (bergsportvereniging Klein-  Brabant) vzw.

 

 

 

 

Nieuwe leden

 

 

Bestaande leden

 

 

Jeugdlid

 

 

€ 56

 

 

€ 48

 

 

 

Indien je lid wordt in september 2017, loopt je lidmaatschap tot eind 2018. Bestaande leden krijgen in december een brief toegestuurd met de vraag het lidmaatschap te verlengen.

 

STAP 2

Inschrijven in de jeugdtraining

-             Voor het trainingsjaar 2017-2018 bedraagt de bijdrage voor de trainingen voor jongeren tussen 7 en 18 jaar € 40 (inclusief  t-shirt).

-             De betaling gebeurt enkel via overschrijving (BE98  7885  1800  4893) met vermelding van de gestructureerde mededeling die u bij uw online inschrijving krijgt

-             Inschrijven kan vanaf zondag 17/9/2016 om 18.00u.

-             Het inschrijvingsformulier vind je op onze website: www.bvkb.be-> KLIMAX -> Jeugd -> Inschrijven

-             Je bent pas ingeschreven als zowel het inschrijvingsformulier als de betaling in orde zijn.

-             OPGELET: het aantal plaatsen is voor iedere groep beperkt, om de kwaliteit en de veiligheid van de trainingen te waarborgen. Bestaande leden krijgen tijdens de zomervakantie voorhang om in te schrijven. Nieuwe leden kunnen pas vanaf 17/9 inschrijven.

 

 

STAP 3

Elke training dat u komt klimmen uw toegang tot Klimax betalen

==> 10-beurtenkaart of jaarabonnement zijn hier de voordeligste opties voor u!

 
 
----------------------------------------------

Klimax-jeugdtrainingen

 
Op zaterdag 20mei 2017 werd het klimschooljaar voor de Klimax-jeugd afgesloten met een vriendschappelijk klimwedstrijdje. Van 9u ' s morgens tot 21u 's avonds werd er door jong en iets ouder gestreden voor de felbegeerde titel van 'Klimax-jeugdtrainingen-kampioen'. Er waren groepen op alle leeftijden en alle niveau's, zodat het voor iedereen een fijne strijd zou worden.
De opkomst was zeer talrijk, we hebben zo'n 90 klimmers aan het werk kunnen zien. 
Iedereen heeft fantastisch goed geklommen, zo goed zelfs dat we meerdere superfinales hebben mogen zien. De klimmers hebben hun trainers allemaal getoond hoeveel ze het afgelopen jaar hebben bijgeleerd, en dat was niet mis! Aan het einde van de dag kon iedereen weer huiswaarts keren met een Klimax-diploma en een zeer unieke Klimax-medaille. Dikke proficiat aan alle klimmers!!
De hele organisatie was mogelijk dankzij een supergemotiveerd team van trainers, die een heel jaar lang iedere week opnieuw vol passie training komen geven aan hun pupillen. Joke, Lieselotje, Stijn en Tino hebben samen met mij hun schouders onder dit prachtige afsluitende project gezet, en er een topdag van gemaakt, voor alle klimmers, maar absoluut ook voor alle andere trainers die kwamen helpen, en alle ouders, broers, zussen, oma's en opa's, die allemaal mee zijn komen supporteren voor al dat jonge talent.
En om al die monden te voeden de hele dag, hebben enkele ouders van de 'echte' wedstijdklimmers van Klimax de Klimbar voor één dag omgetoverd tot de beste en lekkerste lunchzaak van Breendonk en omstreken. Zelfgemaakte, superlekkere taarten en honderden hotdogs zijn over de toonbanken gepasseerd. Dat lekker was! Merci!
 
Als 'opperhoofd' van de Klimax-jeugdwerking heb ik niets dan lovende woorden over voor het ganse team, en uiteraad ook voor alle klimmers, want zonder onze jeugd, zou jeugdtraining onmogelijk zijn. Bedankt iedereen voor het zeer fijne afgelopen schooljaar.
 
Graag zien we iedereen in september terug op de trainingen (klimmers en trainers ;) )
 
 
Klimgroetjes,
Katie.
 
PS: Heb je van al dat jong klimgeweld zelf ook zin gekregen om jeugdtrainer te worden, stuur snel een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en wie weet sta jij volgend jaar mee in de organisatie van dit of een van de vele andere initiatieven die onze jeugdtrainers uitwerken (zoals rotsklimdagen, jeugdstage Orpierre, thematrainingen, ...)
 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

BERGSPORTVERENIGING KLEIN-BRABANT vzw (BVKB vzw) , C. Verschaevestraat 17, 2870 BREENDONK-PUURS - BTW BE 0445200207

SportWerk KBF CMBEL g-sport