Technisch Team Klimax (TTK)

Wie zijn wij en wat doen wij ?

Wij zijn een groep klimmers die instaan voor het onderhoud van de zaal. Enkele voorbeelden van de door ons uitgevoerde kleine en grote werken :

uitbreiding Klimax 1 (touw 26-31), uitbreiding Klimax 2, bouwen vergaderruimte en lokaal voor routebouw, vervangen van lampen, touwen,..., allerhande kleine opknapwerkjes.

Enkele leden van het technisch team vormen samen met enkele bestuursleden de werkgroep rond Klimax 3. Ook hier zullen wij de nodige werken uitvoeren. Naar aanleiding van de bouw van de nieuwe boulderzaal hebben we de trainingszaal beneden afgebroken. In functie van klimax 3 hebben we over heel Klimax nieuwe bekabelingen gelegd. Dit om alles van 1 gemeenschappelijk plaats te kunnen bedienen.

Het technisch team kan rekenen op verschillende medewerkers en extra helpende handen zijn steeds welkom. enkele van de leden zijn :

Jurgen Lis : bestuurslid verantwoordelijke TTK en houtconstructies
Tom Vereecken : electriciteit en automatisatie
Robi Beirnaert : algemene technieken
Bert Dedecker : electriciteit, sanitair en koeling
Werner Van Eylen : electriciteit
 
Zie je een probleem of heb je een opmerking, kan je ons altijd contacteren op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of op
0479 48 30 16 (Jurgen Lis)

 

 

 

BERGSPORTVERENIGING KLEIN-BRABANT vzw (BVKB vzw) , C. Verschaevestraat 17, 2870 BREENDONK-PUURS - BTW BE 0445200207

KBF CMBEL g-sport