BVKB clubkampioenschap & PETZL MOVIE ON TOUR

28 augustus 2016

UPDATE

Na een schrikkeljaar  gaat het clubkampioenschap opnieuw door.  Op 28 augustus gaan we op zoek naar het meest complete en sterkste “bergsportteam van Klein Brabant”.  Uiteraard zullen we  u vooral uitdagende klim- en boulderroutes voorschotelen maar eveneens zullen er  ook punten kunnen gesprokkeld worden met andere takken uit de bergsport : oriëntatie, via ferrata, speleo, touwtechnieken, survival, teamwork, mtb, …
 
We starten om 14.00 u en tegen 18.00 u kennen we het winnende team.  ’s Avonds is er de mogelijkheid om iets te eten.  De avond eindigen wij met “Petzl movie on tour” (zie verder). 

Het clubkampioenschap gaat door in teams van 3 BVKB-ers. Zijn jullie maar met 2 of ben je alleen? Geen probleem! Duid dit aan op het inschrijvingsformulier en dan zorgen wij voor de rest van je teamgenoten!

Inschrijven kan vanaf NU tem 20/8/2016 via DEZE link!
 
 
"PETZL MOVIE ON TOUR" in KLIMAX.
Avontuur-gerelateerde filmpjes zullen worden vertoond in Klimax 2, op groot scherm. Iedereen die zin heeft in een gezellige filmavond met een glaasje... is welkom ! Toegang gratis.
BVKB-leden hebben de mogelijkheid om hun eigen filmpjes (+/- 10-15 min lang) aan Alpitec toe te sturen die al dan niet in aanmerking komen voor vertoning.
Hoe ? Stuur je filmpje, voor 15 augustus, door per mail of indien té zwaar via We Transfer (www.wetransfer.com) naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en/of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OPROEP aan BVKB-leden : Foto's voor foto-mozaïek

We zijn massaal op zoek naar klim-gerelateerde foto's voor een reusachtige fotomozaïek in de foyer / klimbar. Stuur van jezelf, van je trainingsgroep, van je klimploeg, van je wandelploeg, al slacklinend, al toerskiënd, al genietend in de bergen...foto's in en wordt vereeuwigd op de muur in de foyer / klimbar.
 
Gelieve foto's met voldoende resolutie up te loaden. Wanneer je foto's doorstuurt verklaar je je akkoord dat BVKB en Alpitec/Petzl vrij zijn om de ingezonden foto te gebruiken voor communicatie.
Max 5 foto's per deelnemer mogen upgeload worden tot 1 september via :
 
Men zegge het voort ....
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Artikel Het nieuwsblad  23/8/16
Troeven voor Tokio 2020: Belgische toptalenten van nu, olympische toppers van morgen

Anak is aan een fantastisch seizoen leadklimmen bezig :

juli : Chamonix : ZILVER
        Villars : ZILVER
        Briancon : 8- ste plaats
augustus : Imst : 4- de plaats
 
In de ranking 2016 bekleedt ze een derde plaats !

Proficiat !

update wedstrijdnieuws : volg ons op facebook en nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

 

BERGSPORTVERENIGING KLEIN-BRABANT vzw (BVKB vzw) , C. Verschaevestraat 17, 2870 BREENDONK-PUURS - BTW BE 0445200207

KBF KBF CMBEL g-sport