Open Vlaams JeugdKlimkampioenschap 16 januari 2016

RESULTATEN 

Proficiat aan alle deelnemers !

Klimax-klimmers winnen 11 medailles op het Open Vlaams Jeugdklimkampioenschap.

Zaterdag had naar jaarlijkse traditie het Open Vlaams JeugdKlimkampioenschap plaats te Breendonk, als eerste manche van de "Belgian Lead Youth Cup" (selectiewedstrijden voor het Belgisch kampioenschap).

Meer dan 150 deelnemers in verschillende leeftijdscategorieën en uit verschillende nationale of Nederlandse klimclubs, klommen zo hoog mogelijk op de Klimaxwanden op zoek naar een medaille of titel van Vlaams Kampioen.

Klimax-klimmers Joppe Van Der AA, Silke Dewitte, Jasper Van Malderen, Charlene Tilborghs, Aiko Herbos en Elfe Claes gingen aan de haal met de gouden medaille in hun reeks en werden Vlaams kampioen.

Laure-Anne Stevens, Ties Vancraeynest en Celine Cuypers (Vlaams kampioen) behaalden een zilveren medaille in hun categorie en Ite Lemière mag fier pronken met een bronzen medaille. Pavitra Vandenhoven behaalde in het paraklimmen (g-sport) de gouden medaille.

Proficiat aan alle klimmers voor de behaalde resultaten en dank aan de vele vrijwilligers om ook deze editie wederom tot een succes te maken !

 

 

      

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                   

(Kerst) STERREN VOOR VLAAMSE TOPKLIMMERS

 

 

BERGSPORTVERENIGING KLEIN-BRABANT vzw (BVKB vzw) , C. Verschaevestraat 17, 2870 BREENDONK-PUURS - BTW BE 0445200207

KBF KBF CMBEL g-sport