OPROEP aan BVKB-leden : Foto's voor foto-mozaïek

We zijn massaal op zoek naar klim-gerelateerde foto's voor een reusachtige fotomozaïek in de foyer / klimbar. Stuur van jezelf, van je trainingsgroep, van je klimploeg, van je wandelploeg, al slacklinend, al toerskiënd, al genietend in de bergen...foto's in en wordt vereeuwigd op de muur in de foyer / klimbar.
 
Gelieve foto's met voldoende resolutie up te loaden. Wanneer je foto's doorstuurt verklaar je je akkoord dat BVKB en Alpitec/Petzl vrij zijn om de ingezonden foto te gebruiken voor communicatie.
Max 5 foto's per deelnemer mogen upgeload worden tot 1 september via :
 
Men zegge het voort ....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BVKB clubkampioenschap & PETZL MOVIE ON TOUR

28 augustus 2016

Noteer deze datum met stip in je agenda !

Na een schrikkeljaar  gaat het clubkampioenschap opnieuw door.  Op 28 augustus gaan we op zoek naar het meest complete en sterkste “bergsportteam van Klein Brabant”.  Uiteraard zullen we  u vooral uitdagende klim- en boulderroutes voorschotelen maar eveneens zullen er  ook punten kunnen gesprokkeld worden met andere takken uit de bergsport : oriëntatie, via ferrata, speleo, touwtechnieken, survival, teamwork, mtb, …
 
We starten om 10.00 u en tegen 16.00 u kennen we  de sterktes van alle teams.  ’s Middags voorzien we een pick-nick en ’s avonds is er de mogelijkheid om iets te eten.  De avond eindigen wij met “Petzl movie on tour” (zie verder).  Het clubkampioenschap, de pick-nick en Petzl movie on tour zijn gratis.  Meer details en inschrijven volgen. 
Zoek alvast  een team van drie !
 
"PETZL MOVIE ON TOUR" in KLIMAX.
Avontuur-gerelateerde filmpjes zullen worden vertoond in Klimax 2, op groot scherm. Iedereen die zin heeft in een gezellige filmavond met een glaasje... is welkom ! Toegang gratis.
BVKB-leden hebben de mogelijkheid om hun eigen filmpjes (+/- 10-15 min lang) aan Alpitec toe te sturen die al dan niet in aanmerking komen voor vertoning.
Hoe ? Stuur je filmpje, voor 15 augustus, door per mail of indien té zwaar via We Transfer (www.wetransfer.com) naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en/of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

 

BERGSPORTVERENIGING KLEIN-BRABANT vzw (BVKB vzw) , C. Verschaevestraat 17, 2870 BREENDONK-PUURS - BTW BE 0445200207

KBF KBF CMBEL g-sport